zaterdag 1 juli 2017

2 hobby's combineren

Dat haken mijn favoriete hobby en grote passie is, is denk al wel bekend.
Maar ik heb nog meer hobby's die ik graag beoefen en een daar van is leuke dingen maken met mijn silhouette cameo.
Nog leuker wordt het natuurlijk als ik deze hobby's met elkaar kan combineren.

Ik haakte een lappenpop konijn naar het patroon van www.sascha-lovetoknit.blogspot.com
Deze lappenpop is een kraamkadootje. Nu zocht ik nog een leuke manier om het konijntje op te bergen of mee te nemen als deze gaat logeren bijvoorbeeld.

Ik bedrukte een katoenen zakje met de naam van het kindje en de afbeelding van een konijntje. En stopte de gehaakte lappenpop er in.

Nu komen er 2 hobby's samen, leuk om het zo te combineren vond ik.

Eerder haakte ik voor  2 andere kindjes van  ook een lappenpop alleen hadden zij nog geen opbergzakje. Dus snel nog maar 2 opbergzakjes erbij gemaakt.
En ja jullie zien het goed, eerder haakte ik een lappenpopmuis en pinguïn.

Op naar het volgende haak en knutselproject!4 opmerkingen:

 1. All adorable! Great job!
  Hope you’re having a great weekend!
  Hugs and love from Portugal,
  Ana Love Craft
  www.lovecraft2012.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks for your kind words Ana Lopes, great that you are following my blog al the way from Portugal. Hugs and love for you to!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee! Met de cameo kun je zo een heel persoonlijk cadeau er van maken. Ik loop al lang rond met het idee om er ook 1 aan te schaffen maar het lijkt me nog niet zo eenvoudig. Mag ik vragen welk model/type jij hebt aangeschaft?
  Groet, Patricia (blog: de creatieve uil)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Patricia, ook ik heb zo lang getwijfeld over de aanschaf van een silhouette cameo. Totdat ik mijn man liet zien wat je er allemaal mee kan maken. Toen kreeg ik hem als verrassing van hem kado. Ik heb de cameo 3. Er is nog zoveel voor me om te leren hiermee maar ik ben er zo blij mee en ik heb al veel leuke dingen ermee gemaakt. Vandaag nog een trui voor mijn dochter, deze kan je zien op mijn mafke facebookpagina.
   Er zijn handige online cursussen en veel you tube filmpjes. Ook ben ik nog voordat ik mijn had al lid geworden van verschillende facebookgroepen speciaal voor de silhouette cameo en daar heb ik ook veel geleerd. Succes met je keuze!!!

   Verwijderen