maandag 29 januari 2018

Handlettering

handletteren, iets wat ik al veelvuldig voorbij zag komen maar zelf eigenlijk nog nooit echt had gedaan.
 Het ziet er zo mooi uit, maar ergens was ik bang dat ik het niet zou kunnen en dan toch weer materiaal had aangeschaft voor iets waar ik misschien helemaal niet mee verder zou gaan. En ik heb immers al zoveel hobby's.
Totdat ik op de action fanpagina van Ria een leuk berichtje las. Een complete handettering kit voor maar €3,49. Kijk maar eens hier voor haar fanpagina, echt super leuk met regelmatig leuke knutseltips.
Door die prijs en de inhoud van het pakket werd ik toch wel geprikkeld om het ook eens te gaan proberen. Zo gezegd, zo gedaan.


Pakket met inhoud en eerste handettering gemaakt door mijzelf


Het verbaasde me hoeveel er in het pakket zit, zowel schrijfmateriaal als een penseelstift, potlood en fineliner als ook heel veel papieren items. Een schriftje, cadeaulabels, zakjes, kaarten en enveloppen.        
Oudste dochter kreeg ook interesse en samen gingen we vrolijk aan de slag.
Ik moet je zeggen, het valt nog niet mee. Maar oefening baart kunst lijkt me en het is natuurlijk ook niet zo dat je van het ene op het andere moment prachtige letters kunt maken. Maar leuk is het zeker wel.
Waar dochterlief echt voor het handletteren ging, pakte ik er mijn stempels bij om een zakje te decoreren. En zo hadden we samen een gezellige middag met een leuk startresultaat.


 
Natuurlijk bleef het niet bij deze ene aankoop. Haast onmogelijk als je daar binnen bent. Maar er waren dit keer gewoon zoveel leuke knutselspullen en mooi garen zodat ik weer eens met een volle kar naar buiten liep.
Komende tijd dus vast nog meer leuke knutselideeën van mijn favoriete lowbudgetwinkel.
                                                                                       


2 opmerkingen:

 1. Dat is een mooi pakketje. Het lijkt me heel leuk om te doen maar helaas ontbreekt het me aan tijd. Leuk om het zo samen met je dochter te doen.
  Groetjes en een fijne dag, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi NIcole, samen met mijn dochter zo knutselen was inderdaad heerlijk. Gelukkig schuiven alle dochters regelmatig bij mij aan tafel aan om gezellig mee te knutselen. Heerlijk vind ik dat. Liefs, Mafke

   Verwijderen