dinsdag 2 januari 2018

Hallo 2018!

hallo 2018! Voor al mijn bloglezers de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Ik ben van plan om er een fijn creatief jaar van te gaan maken.

Even een kleine terugblik naar mijn blogjes van 2017. Dit was mijn 2e blogjaar en ik schreef dat jaar 24 berichtjes. Veelal over haken maar natuurlijk ook een aantal knutselprojectjes, want ook knutselen en breien zijn dingen die ik heel erg graag doe.

Het best bekeken bericht was die over mijn gepimpte slippers, deze is maar liefst 1648 keer bekeken. Voor iemand met een klein aantal volgers is dat best veel, ik was er wel van onder de indruk.
Op instagram plaatste ik een foto van mijn 9 projecten die het meest geliked waren. Deze komen redelijk overeen wat ook op mijn blog het meest geliked is.
Op instagram kan je me trouwens volgen onder de naam: Mafke_b

Binnenkort natuurlijk weer een berichtje met een nieuwe creatie, ik heb nog genoeg dingetjes om af te ronden. Nog een laatste beentje aan een knuffeltje haken en van een sok de voet nog breien.
Wordt dus vervolgd...8 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om te zien, zo'n overzicht. De zigzagdeken is mijn favoriet in deze collage, omdat ik die kleuren zo mooi vind :-)
  Veel blog- en creëerplezier in dit nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel Sigrid, de zigzagdeken is inderdaad een heerlijke deken, lekker zacht, mooi van kleur en o zo simpel te maken.

   Verwijderen
 2. Hè Anouk! De beste wensen ook voor jou! Ik ga je ook dit jaar weer volgen, inspirerend!
  Groet vivienne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Vivienne, wat leuk dat je blijft volgen. Ik wens jou ook een creatief jaar toe.
   liefs, Anouk

   Verwijderen
 3. De beste wensen, Anouk! (Het mag nog net).
  Wat een leuke creaties heb je gemaakt. Ik vind vooral de zigzagdeken erg leuk (die staat ook nog op mijn wil-ik-ooit-eens-maken-lijstje), maar je andere creaties zijn ook mooi.
  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Ingrid, ook voor jou een goed en creatief jaar gewenst! Ook jouw jaaroverzicht zag er goed uit, ik blijf je volgen. Liefs, Anouk

   Verwijderen
 4. Via Annemarie's Haakblog kom ik bij deze blogpost terecht. Wat een mooie dingen heb je in 2017 gemaakt! Een creatief 2018 gewenst!
  Groet, Ilse (by-ik.blogpost.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ilse, ook voor jou een goed en creatief 2018 gewenst. Ik heb op je blog gekeken en ben meteen volger geworden. Wat een mooi en inspirerend blog heb je. Liefs, Anouk

   Verwijderen