zaterdag 14 april 2018

Cake yarn (2)

garen kan je nooit genoeg hebben vind ik. Ik bedoel maar, je zou toch eens verlegen komen te zitten om een bolletje garen. Beter mee verlegen dan om verlegen...
Dus toen ik bij Xenos cake yarns zag liggen kon ik het echt niet laten om deze mee te nemen.


deze roze-rode tinten vind ik zo mooi!Maar niet dat ik er meteen mee aan de slag ging, ze bleven even gezellig bij mijn voorraad liggen. Ik was van plan om er een sjaal van te haken maar was nog niet zeker van het patroon.
Tot ik laatst op de Facebookpagina van xenos hier een haakpatroon vond voor een mooie sjaal, en ook nog eens met precies dezelfde kleur cake yarn (colour cake) die ik had gekocht.
Toen was de keus natuurlijk helemaal niet meer moeilijk en ging ik gelijk met dit patroon aan de slag.
Een super makkelijk en duidelijk patroon wat lekker weghaakt. Een paar avondjes doorhaken en ik had er weer een heerlijk sjaal bij.
10 opmerkingen:

 1. Wat leuk, dat crea-inspiratie-magazine van Xenos. Ik kende het niet (maar zit ook niet op FB). Wat heb je een leuke sjaal gemaakt! Ik ga het patroon zeker ook eens gebruiken, ziet er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anja, volgens mij kan je het inspiratiemagazine ook in de winkel vinden. Veel haakplezier!
   Liefs, Mafke

   Verwijderen
 2. mooi hoor!!! heb ook zo'n garen tic.. kan mooi garen ook nooit laten liggen.. en voel me al zeer gelukkig als ik af en toe naar mijn voorraad kijk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ineke, ja heerlijk is dat he?! Ik kan ook zo blij worden als ik naar mijn gatenvoorraad kijk. Ach een onschuldige verslaving lijkt me zo ;)
   Liefs, Mafke

   Verwijderen
 3. Mooi!! En je hebt helemaal gelijk, beter een bolletje garen te veel dan te weinig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms roept garen je tegemoet: Koop mij. Gelukkig komt er later altijd een idee langs om te haken en dat garen goed te gebruiken. Prachtige sjaal.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Margaret, het is heerlijk om wolletjes te shoppen en inderdaad de idee├źn komen vroeg of laat toch wel.
   Liefs, Mafke

   Verwijderen
 5. Gelijk heb je. Beter een leuke voorraad in huis dan juist dat ene bolletje te moeten missen. Mooie sjaal trouwens in een warme kleur. Leuk gedaan!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen