dinsdag 26 juni 2018

Stippelen

In januari schreef ik al dat ik zo'n geweldig leuke workshop had gevolgd bij Nienke van www.stipstijl.nl
En meteen was ik razend enthousiast. Alleen op dat moment was ik te druk en had ik teveel aan mijn hoofd om toch thuis door te gaan met stippelen.
Erg jammer vond ik dat want het stippen had mij erg veel plezier gegeven. Ik besloot daarom om nogmaals een workshop te volgen bij Nienke. Nu had ik meer tijd en rust in mijn hoofd om hiermee ook thuis door te gaan.
Dus ging ik op 31 mei naar het werkwarenhuis in Den Bosch waar Nienke die dag haar workshop gaf.
Het was bloedheet die dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Wederom was het weer zo ontzettend leuk en met haar duidelijke en gezellige uitleg, en de nadruk: het komt goed! ontstond er weer een prachtig werkstuk.

Het bovenste bordje maakte ik tijdens de workshop, het onderste bordje thuis.
En ja, ook ik ben nu echt helemaal bevangen door het stipstijlvirus. Tjonge jonge wat is dat stippelen verslavend zeg. En zoooooo leuk om te doen.
Ik vind het heerlijk ontspannend om lekker te stippelen en ben iedere keer weer blij verrast met het eindresultaat.

Het leuke van alles is, is dat ook oudste dochter nu helemaal weg is van stippelen en gezellig met mij mee doet. Fijn om zo samen bezig te zijn.

Meer lezen over deze leuke workshops die Nienke geeft kan je hier lezen in mijn blogje dat ik eerder schreef naar aanleiding van de eerste workshop die ik volgde.6 opmerkingen:

 1. Oh dit ziet er superleuk uit Anouk, echt mooi, he kun je hier dan ook echt van eten en in de afwasmachine of is het alleen om naar te kijken? Groet, Vivienne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Vivienne, je kan er echt van eten maar voorzichtig met messen, dit kan de schildering beschadigen. Het schijnt in de vaatwasser te kunnen maar ik was het toch maar met de hand af, zekerheid voor alles. Ik zou zo balen als het eraf zou gaan.
   Liefs!

   Verwijderen
 2. Ont-zet-tend leuk!!
  Helemaal om dit samen met je dochter te doen.
  Jullie kunnen een heel servies maken, super leuk lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is echt zo leuk en ontspannend om te doen, een echte aanrader Daphne!
   Liefs, Mafke

   Verwijderen
 3. Wat een vrolijke bordjes zijn het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen