zaterdag 21 september 2019

Happy Hip en Stip party

Vorige week zaterdag was ik aanwezig op de Happy Hip en Stip party. Deze leuke dag werd georganiseerd door Annemarie van https://www.studiohipenstip.nl en Nienke van https://www.stipstijl.nl
En oh wat heb ik genoten! Het was zo'n ongelooflijk leuke en gezellige dag. Letterlijk een en al happiness.
Ik zal proberen een klein verslagje te doen van deze dag.

De dag vond plaats in Amsterdam, Oude Meer om precies te zijn, op een geweldig leuk eilandje met de toepasselijk naam Happy Secret Island. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op hun site ze hebben ook een geweldige B&B https://happyisland.nl
S'ochtends moesten we verzamelen op de kade en daar werden we opgehaald met een bootje. Dat was natuurlijk meteen al feest en leuk en zo werden we naar het eiland gevaren.


ons vervoer


Wat hadden we het getroffen met het weer, stralende zon en (bijna) geen wolkje aan de lucht. Perfect!

Happy Island is al prachtig van zichzelf maar nu was het nog eens extra vrolijk en gezellig aangekleed, accessoires met veel stippen en veel vrolijke kleuren in de stijl van Annemarie en Nienke.


Na een heel warm welkom door Nienke en Annemarie en werden we meteen al in de watten gelegd met lekkere taart en koekjes bij de koffie en thee.

Hoe feestelijke kan je een tafel decoreren? Nou zo dus. Mooi he?!

Er waren 3 rondes waarin je een workshop stippen van https://www.stipstijl.nl kon volgen, en voor deze dag had Nienke speciaal een nieuw patroon ontworpen, Happy Day.
Dit patroon is nu in haar shop te koop en bij aankoop van dit patroon steun je ook nog het goede doel, want van elk verkocht patroon doneert Nienke een gedeelte aan stichting VSO. Via deze organisatie delen vakmensen hun kennis met mensen in ontwikkelingslanden, zodat zij zelf hun armoede kunnen bestrijden.alles ligt klaar voor de workshop stippen


Diegene die geen workshop hadden konden heerlijk haken buiten in de tuin. Je kon je eigen plekje zoeken waar je dit wilde doen. In een hangmatje, bootje, picknicktafel etc. Echt zo relaxed.
Voor deze dag had Annemarie van https://www.studiohipenstip.nl ook een nieuw patroon ontworpen, de stipetui.
Een leuk etui met stippen om bijvoorbeeld je haaknaalden of stipstokjes in te bewaren.


mijn stipetui


S' middags gingen we een rondvaart maken en tijdens de rondvaart genoten we van een goed verzorgde lunch. Hoe leuk is dat, lekker varen, kletsen en eten.
Als verrassing lag er voor iedereen in de boot een geweldig leuk goodiepakket klaar. Echte verwennerij.

Na het varen en de lunch was er weer tijd om lekker te kletsen, haken of stippen.En het einde van de dag werd afgesloten met een gezellige borrel en het bewonderen van ieders creaties.
Het zal jullie inmiddels wel duidelijk zijn dat dit echt een hele leuke en gezellige dag was. Met ruim 30 vrouwen onder het genot van een hapje en drankje en een stralende zon, lekker kletsen en hobby-en. Beter kan niet toch?
Einde van de middag bracht het bootje ons weer terug naar de kade en zat het feest er op.
Maar geloof me, ik heb de hele week met heel veel plezier teruggedacht aan deze leuke dag .uitgezwaaid worden door Nienke en Annemarie


Nienke en Annemarie bedankt!!!1 opmerking:

  1. Sjonge, alleen al na het lezen van dit bericht word ik blij en vrolijk!!
    Wat een gezellige dag heb jij gehad zeg.
    De etui is trouwens ook heel mooi geworden.
    Ik ga even op het linkje klikken om meer te weten te komen over deze dag en dames!

    BeantwoordenVerwijderen